Vi endrer navn til Bynatur

Vi er stolte av å presentere vårt nye navn og identitet som Bynatur, og står klare til å tilby Drammens befolkning og besøkende urbane friluftsopplevelser i Drammens bynatur.

Siden nyttår har Eventyr i friluft samarbeidet med tre bachelorstudenter ved Universitetet i Sørøst-Norge i Drammen, for å utvikle en ny visuell identitet til bedriften. Studentene som har jobbet sammen med oss er Elise Weltan, Boiana-Nikol Tchaeva og Mathias Nordlien, som studerer visuell kommunikasjon. Som avslutning på bachelorstudiet har de et prosjektarbeid i samarbeid med en bedrift, og vi er glade for at de ville samarbeide med oss om å videreutvikle bedriften.

Dette har vært en flott gjeng som vi har hatt et svært godt samarbeid med. De har satt seg inn i bedriftens utfordringer og har jobbet strukturert og effektivt hele veien. Vi har hatt løpende kontakt gjennom hele prosjektet og de har kommet med gode og kreative løsninger, som har hjulpet oss med å stake ut kursen for oss som tilbyder av bynære friluftsopplevelser i Drammen.

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med studentene og universitetet, og er takknemlige for at vi har fått hjelp til å løse et behov hos oss og at vi samtidig kan bidra til at studentene får jobbe med reelle problemstillinger. Og så synes vi det er viktig at unge mennesker som nå er på vei ut i arbeidslivet finner sammen med andre unge som ønsker å gjøre noe her i byen, og at vi kan dra nytte av hverandres idéer og kompetanse.

Nye aktiviteter for alle
Nå når vi blir til Bynatur skal vi gjøre oss synligere i bybildet og kommer til å fortsette å bruke Drammens natur til våre aktiviteter og vise at man ikke reise så langt for å komme seg ut på tur.

Vi videreutvikler tilbudet vårt og nytt av i år er at vi skal tilby organiserte kanoaktiviteter, som gir muligheten til å oppleve byen fra elva. Dette inkluderer guidede kanoturer, kanoutleie ved Drammen camping og drop-in kanopadling.

Våre aktiviteter er for alle og vi skal gi Drammens befolkning og besøkende muligheten til å oppleve byens natur og gi dem smaken på friluftslivet. For oss er det viktig at det vi gjør er kunnskapsbyggende og bærekraftig, og vi skal også sørge for at alle som deltar i aktiviteter med oss blir kjent med hvilket ansvar man har som bruker av naturen.

Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på hva som skjer fremover.