En urban friluftsopplevelse

Gjennom våre bynære friluftsopplevelser i Drammen får du muligheten til å oppleve naturen, uten å måtte reise så langt.
Våre aktiviteter krever ikke ferdigheter eller avansert turutstyr.

Overnatting i tretopptelt

Ta med familien, kjæresten, en venn eller deg selv og dra på overnattingstur. Det er en herlig måte å koble av fra hverdagen på og nyte livet ute i friluft.

Kanopadling

Guidet kanotur – Vi tar deg med på en rolig padletur på Drammenselva slik at du kan oppleve en annen side av byen.

Kanokurs – Vi er godkjent kursarrangør av Norges padleforbunds våttkort-kurs for kano og arrangerer jevnlig kanokurs.

Kanoutleie – Du som har padlet tidligere kan leie kano og dra på egenhånd. Vi har kanoer, årer og flytevester til utleie.

Gjesteboka vår

Alt var klart 🙂

Rated 5 out of 5
19. juni 2021

Kom til ferdig oppsatt topptelt, flott plassering, ikke så langt å gå,noe som var supert siden jeg hadde med en 5 åring med egen litt tung sekk. Sønnen min syntes det var kjempegøy å se ‘krateret og stupet ‘Det var bykart, og ett kart over Spiralen. En fin lysstlynge var hengt opp, og en stor plate sjokolade fant vi også. Vi booker helt klart telt igjen. Kjempeflott 🙂

Ann K.

Super opplevelse

Rated 5 out of 5
14. juni 2021

Vi valgte en romantisk overnatting i tretopptelt samt kanopadling. Begge deler svarte til forventningene og vel så det. Vi ble møtt av en blid og hyggelig guide. Alt var lagt til rette for en hyggelig og komfortabel overnatting i skogen. Beliggenheten var fantastisk med nydelig utsikt over byen og Drammenselva. Det var overraskende komfortabelt å sove i tretoppteltet og man kom virkelig tett på naturen. Kanoturen var veldig hyggelig og informativ, med en kunnskapsrik guide. Anbefales på det varmeste!

Linda-Mari

Inspirasjon