Friluftsopplevelser
for grupper

Kanopadling for grupper

Kanopadling er en ypperlig aktivitet i forbindelse med sommeravslutninger, bursdager, turdager med skolen, konferanser eller andre samlinger. Vi stiller med kanoer, padleårer, flytevester, redningsvester til barn og kanoguide som er ute på vannet og veileder.

Dette opplegget passer spesielt godt for dere som allerede skal ha et arrangement i nærheten av vann og ser etter en morsom aktivitet som passer for alle.

Guidet bytur i kano på Drammenselva

Opplev Drammen og elvebyens historie fra en ny side. Turen tar ca. 1,5-2 timer og passer for små og store grupper. Vi tilpasser lengden på turen til gruppestørrelse og ferdighetsnivå, slik at dere får en flott opplevelse sammen.

Vi stiller med kanoer, padleårer, flytevester og kanoguide.

Sommerskole for barn og ungdom

Vårt sommerskoleopplegg har fokus på kanopadling og friluftsliv og gir deltakerne en introduksjon til kanopadling, grunnleggende padleteknikk, øvelse i hvordan de skal opptre i tilfelle de velter og hvordan de berger en kano og personer som har veltet. Vi er også innom temaer som turplanlegging, hensynsfull og sporløs ferdsel i naturen og andre friluftstemaer.

Utleie av telt til tretopptelt-camp

Ønsker du å ha en helt egen camp med bare tretopptelt? Da kan du leie våre tretopptelt. Dette passer for eksempel til sommerleirer, barnebursdager og andre arrangementer. Vi har nok telt til at inntil 19 personer kan overnatte.

Teltene kommer komplett med regntak og alt som trengs for å sette dem opp. Dersom det er ønskelig kan vi også ordne transport og ta oss av oppsett og demontering av teltene for dere.

Vi kan også tilby andre opplegg og skreddersyr aktiviteter både på vann og på land.
Alt fra et opplegg på noen timer til turer over flere dager.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!​