Kanopadling

Kanopadling er en morsom friluftsopplevelse der dere kommer tett på naturen og får sett nye sider av elvebyen Drammen. Dere velger hvor lenge dere vil padle og kan velge mellom 1 time, 2 timer eller hele dagen. Opplevelsen inkluderer leie av kano, årer, flytevester/redningsvester og vanntett pakksekk.
Kanopadlingen starter på Drammen camping*. Her får dere en kort innføring i kanopadling, før dere kan sette ut på elva. Det er flere øyer og parker langs elva som dere kan padle innom eller dere kan padle ned til Drammen sentrum (tar ca. 1,5 time) og se på bylivet. Dersom dere ønsker å padle fra campingen til sentrum og ikke tilbake, kan vi hente kanoene for et tillegg på kr 150,- per kano.

* Hvis dere ønsker en lengre padletur kan vi også sørge for transport av kanoen(e) til for eksempel Mjøndalen, Steinberg, Hokksund eller Vestfossen. Forutsetter at dere er minst to kanoer. Ta kontakt for nærmere avtale og pris.

Kanopadlingen er "drop-in"-basert og tilgjengelig i åpningstiden vår på Drammen camping. Det er også mulig å avtale padling utenfor åpningstiden.
Vi har god kapasitet, men hvis dere vil være sikre på at vi har ledig er det bare å kontakte oss på forhånd for å reserve kano.