Bynatur er en naturbasert reiselivsbedrift som tilbyr bynære naturopplevelser i elvebyen Drammen. Våre aktiviteter er lett tilgjengelige slik at alle kan være med. Vi er opptatt av at befolkningen og besøkende får muligheten til å oppleve Drammens vakre natur på en trygg måte. Vi tilbyr kanoturer, kanoutleie og kanokurs på Drammenselva og overnatting i tretopptelt i området rundt Spiraltoppen.
Vi jobber hele tiden for at det vi gjør skal være kunnskapsbyggende og bærekraftig. Vi skal sørge for at gjestene våre tar ansvar for å minimere sitt avtrykk i naturen og vi ønsker å formidle at naturen er en fin arena for opplevelser, læring, mestring, sosialt samvær og avkobling.
Andreea kommer fra Transilvania i Romania og har sin utdannelse innen turisme og turguiding. Hun liker seg i naturen og har flere års erfaring som speiderleder. Hun er opptatt av at de som deltar i aktivitetene våre lærer noe og at vi tar vare på naturen.
Erling er en aktiv friluftsmann og kanoentusiast. Har vært speider siden barneskolen og drevet med friluftskurs og kanokurs i Norges speiderforbund i en årrekke. Han er også aktivitetsleder gjennom Norges padleforbund.