Kunnskap for en felles naturglede

Bynatur er en naturbasert reiselivsbedrift som tilbyr bynære naturopplevelser i Drammen. Våre aktiviteter krever ikke ferdigheter og er lett tilgjengelige slik at alle kan være med.

Vi er opptatt av at befolkningen og besøkende får muligheten til å oppleve byens vakre natur på en trygg måte. Vi tilbyr kanoaktiviteter på Drammenselva og overnatting i tretopptelt i området rundt Spiraltoppen.

Vi jobber hele tiden for at det vi gjør er kunnskapsbyggende og bærekraftig, og skal sørge for at kundene våre tar ansvar for å minimere sitt avtrykk i naturen. Vi ønsker å formidle at naturen er en fin arena for opplevelser, læring, mestring, sosialt samvær og avkobling.

Hvem vi er

Andreea

Kommer fra Transilvania i Romania og har sin utdannelse innen turisme og turguiding. Hun liker seg i naturen og har flere års erfaring som speiderleder. Hun er opptatt av at de som deltar i aktivitetene våre lærer noe og at vi tar vare på naturen.

Erling

Aktiv friluftsmann og kanoentusiast. Har vært speider siden barneskolen og drevet med friluftskurs og kanokurs i Norges speiderforbund de siste ti årene. Han er også aktivitetsleder gjennom Norges padleforbund.