Personvernerklæring

Bynatur AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan vi håndterer dem. Dersom du har spørsmål til vår behandling av dine personopplysninger ber vi om at du tar kontakt med oss på e-post info@bynaturdrammen.no

Hvordan vi behandler personopplysninger

Skriftlige henvendelser mellom deg og oss

Vi behandler personopplysninger i forbindelse med skriftlige henvendelser og korrespondanse med deg, og sletter informasjonen når den ikke lenger er nødvendig. I praksis innebærer dette at opplysninger ikke lagres lengre enn seks måneder. Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å vareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter. Den berettigede interessen er å kunne følge opp henvendelsene.

Bestillinger og forespørsler

Vi behandler personopplysninger i forbindelse med bestillinger og bestillingsforespørsler for at vi skal kunne levere våre tjenester, holde kontakten med deg og gi deg et godt tilbud. Opplysningene vi behandler er navn, adresse, e-post, telefonnummer og eventuelle andre opplysninger som du frivillig oppgir til oss i forbindelse med en bestilling. Vi oppbevarer opplysningene så lenge vi er pliktige til å oppbevare dem i henhold til regnskapslovgivningen (normalt fem år). Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å oppfylle en avtale.

Aktiviteter generelt

I forbindelse med enkelte av aktivitetene våre kan det forekomme at vi behandler enkelte ekstra opplysninger om deg. Dette kan for eksempel være opplysninger om alder, skostørrelse, høyde eller vekt. Formålet med dette er å tilby deg bekledning og utstyr som passer deg. Disse opplysningene slettes når de ikke er nødvendig. Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å oppfylle en avtale.

Digital gjestebok

I vår digitale gjestebok behandler vi enkelte personopplysninger, slik som navn (frivillig) og e-postadresse (obligatorisk). Formålet er å verifisere at innlegget kommer fra en av våre kunder. Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, som tillater oss å behandle opplysninger etter samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ved å kontakte oss, og da vil vi slette opplysningene.

Besøk på våre nettsider

Informasjonskapsler (cookies)
Dette er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster inn en nettside. Vi bruker kun informasjonskapsler for at nødvendig funksjonalitet på vår nettside skal fungere. Vi bruker følgende informasjonskapsler:

NavnFormålLagringstid
__stripe_midDenne aktiveres når du sjekker tilgjengelighet for en bestilling og brukes av vår leverandør av betalingstjenester Stripe, for å verifisere korttransaksjoner.1 år
__stripe_sidDenne aktiveres når du sjekker tilgjengelighet for en bestilling og brukes av vår leverandør av betalingstjenester Stripe, for å verifisere korttransaksjoner.30 minutter
PHPSESSIDGenerell informasjonskapsel som brukes i forbindelse med bookingskjemaet for kanoaktiviteter.Sesjon

Statistikk
Vi bruker informasjon fra webserveren til å generere en anonym besøksstatistikk over hvem som bruker nettsiden vår. Statistikken kan inneholde ulik informasjon som hvilken side du har besøkt, eventuelt side/søkemotor som har lenket til oss, dato og tidspunkt for besøk og tekniske detaljer om enheten du har brukt. Denne informasjonen kan vi bruke til å forbedre nettsiden vår og våre tjenester. Din IP-adresse blir umiddelbart slettet fra webserveren og all statistikk som lagres vil derfor være anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å kontakte oss på e-post info@bynaturdrammen.no eller ved å sende brev til
Bynatur AS
Konnerudgata 16A
3045 Drammen

Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen én måned. Du kan lese mer om dine rettigheter på informasjonssiden hos Datatilsynet.

Du kan kreve å få innsyn i, retting, flytting, begrensning eller sletting av dine opplysninger. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Bynatur AS utleverer ikke personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til dette.