Romantisk overnatting for 2 personer

Ta med kjæresten eller en date på en romantisk overnatting i tretopptelt. Dere kommer til ferdig oppsatt telt, klargjort med liggeunderlag og sovepose til begge. Vi pynter i tillegg opp, slik at alt ligger til rette for at dere får en koselig natt ute.

  • Antall personer: 2 personer.
  • Sted: Området rundt Spiraltoppen i Drammen.
  • Parkering: Offentlig parkering på Spiraltoppen. Koster 40 kr og betales på automat eller EasyPark-appen.
  • Fasiliteter: Gratis offentlige toaletter på Spiraltoppen.
  • Inkludert: Sovepose og liggeunderlag til begge + en overraskelse.
  • Ta med: Mat, drikke, klær etter vær og alt annet du måtte ønske for å sove ute.
  • Værgaranti: Norge kan by på all slags vær. Vi gir derfor muligheten til én kostnadsfri endring av dato, hvis det skulle melde dårlig vær. Dette må vi få beskjed om senest 24 timer før innsjekk.

Booking

Hovedsesongen for overnatting i tretopptelt 2021 er nå over, og vår bookingkalender er ikke åpen.

Det er fortsatt mulig å komme for en overnatting og dersom du ønsker dette tar du bare kontakt med oss på info@bynaturdrammen.no eller telefon 940 50 320 for å forespørre dato.


Nydelig utsikt og komfort!

Rated 4 out of 5
14. juli 2021

Vi fikk en strålende fin dag med masse sol og varme. Teltet ble et fint sted å sitte og nyte utsikten, samt spille spill og slappe av. Takk for flott opphold i fin natur!

Sara og Karelius

Super opplevelse

Rated 5 out of 5
14. juni 2021

Vi valgte en romantisk overnatting i tretopptelt samt kanopadling. Begge deler svarte til forventningene og vel så det. Vi ble møtt av en blid og hyggelig guide. Alt var lagt til rette for en hyggelig og komfortabel overnatting i skogen. Beliggenheten var fantastisk med nydelig utsikt over byen og Drammenselva. Det var overraskende komfortabelt å sove i tretoppteltet og man kom virkelig tett på naturen. Kanoturen var veldig hyggelig og informativ, med en kunnskapsrik guide. Anbefales på det varmeste!

Linda-Mari